A tajvani székhelyű China Airlines teljesen új rendszer bevezetését jelentette be B737-800-as típussal közlekedő járatain. Ez jelenleg még próbaüzemben működik, hivatalosan 2022-ben indul. Azt jelenti, hogy az utazók személyes okos eszközeik segítségével élvezhetik repülés közben a multimédiás szolgáltatások széles skáláját.

A világjárvány utáni korszakra való felkészülés során ez az első légitársaság Tajvanon, amely bevezette a repülés közbeni vezeték nélküli folyamatos szolgáltatásokat. Miután a repülőgép eléri a 3 ezer méteres magasságot, az utasok személyes eszközeikkel csatlakozhatnak a repülőgép hálózatához. A bejelentkezés nyomán ingyenes a hozzáférés a videoszolgáltatásokhoz, köztük az amerikai kasszasikerekhez, válogatott japán és koreai filmekhez, vagy népszerű zenei válogatásokhoz. Böngészhetnek kiadványokban is, például a légitársaság fedélzeti magazinjában, vagy használhatják az interaktív felületet a repülési információk és a gép pozíciójának megtekintésére.

A legújabb technológiai fejlesztésekkel lépést tartva a China Airlines frissíti utastér kínálatát, minőségi szolgáltatások gazdag választékával. Az utasok mindennapi szokásait és az AVOD szolgáltatások iránti keresletét figyelembe véve. Ugyanakkor segít csökkenteni a kabinon belüli érintkezést, így is fokozva a járvány megelőzési erőfeszítéseket. Az optimális audiovizuális élmény érdekében az utasoknak érdemes magukkal vinni saját fejhallgatójukat és okos eszközeiket.

Hajós Anna