Különleges ösztöndíj programot ismertetett két cég. A Padthai és az Activé Fibershake vezetői közös sajtótájékoztatón tárták elénk együttes programjukat, elhatározásukat, hogy esélyt adjanak álmok megvalósításához.

Vadász Fanni, az Aktívé társalapító-kreatív igazgatója, valamint Kanóczky Máté, a Padthai ügyvezető tulajdonosa elmondta, tehetségek dédelgetett álmát kívánják segíteni a kétmillió forintos elnyerhető összeggel. Széles réteg számára nyitott a tervük: magyar állampolgároknak, kortól, nemtől függetlenül. Augusztus 31-én 23 óráig várják az álmokat, amelyek vonatkozhatnak eszközbeszerzésre, oktatásra, sport felszerelésre, hangszerre, bármire, nem csak gasztronómiára.

A győztes ötletet végig kísérik a megvalósítás befejezéséig, és minden érdeklődő követheti velük a folyamatot. A két cég vezetői leszögezték, hogy saját álmuk kemény munkával valósággá vált, ezért együttműködve szeretnének hozzájárulni más sikeréhez is. Mint mondták, az értékeik közösek, az általuk kínált minőségi étkezés és egészséges életmód kiegészítik egymást.

Tehát az adott időpontig várják a motivációs levélben jelentkező pályázókat, hogy meggyőzzék az elbírálókat elszántságukról, kitartásukról, kreativitásukról.

A cím: active.padthaiwokbar.com.

 

Hajós Anna