A Maldív-szigetek Közép-Európát – így Magyarországot is – az ígéretesen fejlődő turisztikai küldőpiacok közé sorolta be. Hogy erősítse piaci jelenlétét, a portugál “Exitixe-Marketing” Kommunikációs Ügynökséget bízta meg, hogy a képviseletét ellássa Közép-Európa hat országában: Bulgáriában, Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában.

A Maldív-szigetek turisztikai marketingtevékenységéért felelős állami szervezet, a Maldives Marketing & PR Corporation az “Exitixe-Marketing” Kommunikációs Ügynökséget választotta PR-képviselőjének Közép-Európa hat országában: Bulgáriában, Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában.

A portugál székhelyű  “Exitixe-Marketing” marketingkommunikációs és PR szolgáltatásokat nyújt turisztikai desztinációk és szolgáltatók számára Közép- és Kelet-Európában, Portugáliában és Spanyolországban.

A Visit Maldives márka kampánya Közép-Európában a “Sunny Side of Life” szlogennel zajlik. A Maldív-szigetek népszerűsítése érdekében a Visit Maldives számos akciót tervez a régióban: roadshowt, megjelenést a kulcsfontosságú utazási vásárokon és szakmai rendezvényeken, prezentációkat az utazási irodák számára,  szakmai utakat a Maldív-szigetekre az utazási irodák és a sajtó képviselőinek a részvételével, a vezető utazásszervezőkkel közös promóciós kampányokat és marketing akciókat.

A közép-európai régió az egyik legígéretesebb piac a Maldív-szigetek számára. A desztináció  ismert és keresett a biztonságos, gondtalan és élményekben gazdag nyaralást kereső turisták körében. A régió hat országából 2021-ben összesen 87 184 turista látogatott el a Maldív-szigetekre, ami 145%-os növekedést jelent 2020-hoz képest. 2022 első 6 hónapjában a régióból 48 531 turista érkezett a Maldív-szigetekre, a tendencia  továbbra is pozitív.

Az “Exitixe-Marketing” a régiós képviseletet budapesti székhellyel látja el, a cég regionális igazgatója Dr. Szegedi Andrea. Az  “Exitixe-Marketing” budapesti irodájából kizárólag a a Maldív-szigetek promóciójára összpontosít a régióban. Dr. Szegedi Andrea jelentős turisztikai tapasztalatokkal rendelkezik, 8 éven át vezette a Magyar Turisztikai Zrt. moszkvai képviseletét, dolgozott utazási irodában és idegenvezetőként is. Évek óta oktat turisztikai ismereteket különböző hazai egyetemeken.

A Visit Maldives közép-európai képviseletének az elérhetőségei:

Dr. Szegedi Andrea, telefon: +36 30 415 5819, e-mail: budapest@visitmaldives.pt

Fotó: Dr. Szegedi Andrea