A kültéri életmód népszerűsítése a célja a SpaTrend cégnek, amely a kerttel rendelkező, közösségi élményt kedvelő, magas igényű látogatókat várja évente kétszer megrendezett expóján. A kiállításon dizájn-orientált, magas színvonalú kidolgozású egyedi bútorokkal, napernyőkkel, teraszmelegítőkkel, nyitható, változatos méretű, szinte egy nappalival felérő pergolákkal, grillsütőkkel és jakuzzikkal ismerkedhetnek az ide érkezők. Augusztus 23-tól szeptember 1-ig lesz legközelebb erre lehetőség. Szaktanácsokkal segítik a választást.

Ez a mi kedvencünk, Vezse Roland az eéőnyeire hívja fel a figyelmet

A 2003 óta, az egykori kőbánya helyén működő cég alapító-tulajdonosa, Vezse Roland sajtótájékoztatón beszélt üzleti filozófiájukról. A cél, mint mondta, hogy gondolkodjunk a teraszajtón kívül is. Statisztikájuk szerint 90 százalékban magánszemélyek, 10 százalékban cégek, szállodák, panziók, wellness létesítmények a vásárlóik. Az utóbbiak közé tartozik például a miskolctapolcai Avalon park szálloda és élményközpont, vagy a zalacsányi golfklub is. A TTGHungary.hu kérdésére beszélt arról, hogy figyelemmel kísérik a vevői igényeket, de törekszenek arra is, hogy felkeltsék azokat. Több fronton csábítanak. Minden általuk ajánlott terméknél a legmagasabb színvonalra, és műszaki megoldásokra hívják fel a figyelmet, s ezek beszerzését segítik elő. Jó példa erre, hogy a kiállítóteremben látható a BMV autógyár mérnökei által konstruált, formatervezett, mindent tudó masszázsmedence. Vagy a Softub puhafalú, könnyű, kisméretű, mégis a szabadban használható – még télen is – ugyancsak extra szolgáltatásokra képes kerek medence. 10-15 céggel állnak kapcsolatban, annak érdekében, hogy kiemelkedő színvonalú termékeiket minél szélesebb körben értékesíthessék. A szaunák, a víz alatti futópadok, a „helyben úszást” lehetővé tévő ellenállás-medence viszonylag kis helyigény mellett tudja kiszolgálni az edzéseket, elősegíteni testünk fitten tartását.

A grillezés egyre népszerűbb kerti szórakozás. Ám, hogy jól sikerüljön az esemény, nem árt ismerni a mesterfogásait. Ezért szeptembertől Ürömön, egy külön erre a célra kialakított területen és teraszon a grill iskola indul, ahol a Miele séfjei fognak oktatni, megtanítják a mesterfogásokat, és eközben a sokfajta készülék mindegyikét ki is lehet próbálni. Természetesen céges rendezvények tartását is vállalják, legyen szó meetingről, vagy egy csapatépítő fözésről-étkezésről.

Néhány lépésnyire, az egykori kőbánya egyik épületében szállást is tudnak biztosítani

Kép és szöveg: Hajós Anna

www.spatrend.hu