Hosszabb időre bezárt a szombathelyi Tourinform iroda. Tavasszal teljesen megújulva áll majd a turisták és a szombathelyiek rendelkezésére.

A tervek szerint március elején, ha a járványhelyzet engedi, újra nyitnak, új berendezéssel és bútorzattal, a XXI. századi Tourinform arculatnak megfelelő színekkel, burkolatokkal, modern irodatechnikával, légkondicionált ügyféltérrel, kibővített szolgáltatásokkal. Több helyi termelő és kézműves portékáival várják majd a turistákat és a szombathelyieket. Megszépül az iroda előtti oszlopok egy része a külső faburkolattal együtt. A mintegy 20 millió forintos beruházást a Savaria Turizmus Nonprofit Kft. teljes egészében a Kisfaludy program pályázati forrásából fedezi.

A karácsonyi szünetet követően január 4-től az iroda munkatársai online és telefonon állnak az ügyfelek rendelkezésére az átalakítás idején. Elérhetők a szombathely@tourinform.hu e-mail címen, és a 30 377 5426-os telefonszámon. A személyes ügyfélforgalom januárban még biztosan szünetel a járvány miatt.

H.A.