Szeptember 10-13. között a Budavári Palota Hunyadi udvarában, korlátozott méretben, de a hagyományos magas színvonalon várja a Budapest Borfesztivál mindazokat, akik elkötelezettek a prémium borok és pezsgők, valamint a csúcsgasztronómia iránt. Lesznek kényelmes pihenőszigetek, és nem marad el a felejthetetlen nyárvégi élmény.

Az exkluzív eseményre jegyet váltók hozzájárulnak a nagymultú rendezvény életben tartásához. A nagylelkű segítséget meglepetés borkóstolóval, egy különleges pohárral és a jövő évi, jubileumi Borfesztiválra szóló ajándék belépőjeggyel köszöni meg a rendezőség.

Több idősáv lesz: csütörtök – péntek – szombat 14-18 óra között, valamint 19 -24 óra között, vasárnap 11-20 között idősávonként vásárolhatók a jegyek. Idősávonként 400 darab kerül eladásra, kizárólag elővételben.

Nem maradnak el a további biztonsági intézkedések sem: minden vendégre 10 négyzetméternyi teret biztosítanak, idősávonként legfeljebb 500-an tartózkodhatnak egyidejűleg a helyszínen. Megtörténik a kézfertőtlenítő pontok kihelyezése, a távolságtartásra figyelmeztető jelzések alkalmazása. A kiszolgáló személyzet maszkot visel. Az idősávok között teljes fertőtlenítés és takarítás lesz, és biztosított az érintésmentes fizetési lehetőség.

További információ és jegyvásárlás: www.aborfesztival.hu

Hajós Anna