47 éve alapították a tajvani China Airlinest, amely most kedvezményes ajánlatokkal köszönti utasait. Bár a nagy kereslet miatt korábban emelkedtek az Európából kiinduló járatok business jegyek árai, most 500 euróval csökkentik a Bécsből induló D osztályú jegyeket, ha az indulást megelőző 60 napig foglalják a DLA60AT tarifával.

További kedvezményeket is kínálnak az Európából induló járatokra a december 18-ig vásárolt jegyekre, ha a célállomás Tajpej, North East Asia, South East Asia, Óceánia, Hongkong és a Kínai Népköztársaság. A törzsutasoknak további kedvezményt nyújt a légitársaság a promóció ideje alatt. A tájékoztatás a https://members-event.china-airlines.com/global en weboldalon található, illetve a légitársaság magyarországi GSA-jénél, az Aviation Kft-től, illetve a CRS rendszerekben kapható.

A China Airlines tavalyi eredményei alapján a második lett a globális légiközlekedési iparágban. Kiemelkedő eredményeit nemzetközileg is széles körben elismerik, a felmérések során több kategóriában is a legmagasabb pontszámot kapta, köztük a hulladék, az utasbiztonság, a fenntartható marketing és márka megítélése, az üzleti etika, valamint az átláthatóság és jelentéstétel terén.

HA