Megjelent a 2023/2024.évi HungaryCard, mely számtalan programlehetőséget és megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél.  A kártya használatával 10-100% kedvezményre tehetünk szert, s mivel nem névre szóló, kölcsönadhatjuk barátoknak, ismerősöknek, így még jobban kihasználhatjuk a kártya előnyeit, az ára pedig akár egy nap alatt, de egy hétvégi kiruccanás alkalmával biztosan megtérül.

Számos új szolgáltatóval gazdagodott ismét a kínálat, pl. dégi Festetics-kastély, szabakígyósi Wenkcheim-kastély, visegrádi Mátyás Király Múzeum, sárospataki Rákóczi Múzeum, Pápai Várkertfürdő, balmazújvárosi Kamilla Gyógyfürdő, budapesti Kristály Színtér, Macska Múzeum, Folly Arborétum, Simontornyai Vár.  Az új élménykártya a már megszokott és kedvelt vasúti, volán, autópálya matrica, múzeumok, gyógyfürdők, színházak, stb. kedvezményeit továbbra is tartalmazza.

Karácsonyi akció keretében 2022. december 31-ig az XMAS2022 kuponkód segítségével 20% kedvezménnyel juthatunk hozzá a kártyához, postaköltség nélkül.  A kedvezmény a Váci utcai Hotelinfo Irodában, valamint weboldalon keresztül történő megrendelés esetén működik.  Bővebb információ a kártyáról.

ESBÉ