Díjmentes turisztikai állásportált fejlesztett a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány (MTSZA). Itt a munkáltatók mintegy 150 munkakörre, korlátlan számú hirdetést adhatnak fel, és a rendszer automatikusan összekapcsolja az álláskeresőket a leendő munkáltatókkal.

Az MTSZA tájékoztatása szerint, a CheckINN turisztikai platformot eredetileg a turisztikai szolgáltatások minőségi megújítására kész kreatív elmék, innovatív ötletgazdák, az újító gondolatok képviselői számára hozták létre. A CheckINN azoknak a klubja, akik a turizmus valamely területén akarnak boldogulni, valami új dolgot elindítani, és a terveikhez társakat, szakmai és üzleti partnereket, támogatókat, szponzorokat, befektetőket keresnek.

Az új honlap gyakorlatilag egy a leendő munkaadók és munkavállalók egymásra találását segítő, felhasználóbarát applikáció, ahol a legváltozatosabb turisztikai állások között lehet válogatni. A CheckINN tehát lehetőség a cégek, a szponzorok, a befektetők számára, hogy üzletük fejlesztéséhez megtalálják azokat a tehetséges és elhivatott szakembereket, akik a turisztikai szektorban perspektívát látnak, és valamely turisztikai szegmensben keresik a kibontakozás irányait.

Az állást keresők, illetve a hirdetők a honlapon díjmentesen regisztrálhatnak. Előbbiek számára az önéletrajzuk létrehozása és nyilvánosra állítása után, a CheckINN megtalálja a megfelelő állásajánlatokat. Az állást keresőnek ezután már csak annyi teendője marad, hogy jelentkezzen az általa kiválasztott munkakör betöltésére.

Fontos segítség a folyamatban, hogy az állást keresők a CheckINN oldalán beállíthatják azt a távolságot, amin belül állást keresnek, így elkerülhetik a számukra távol eső állásokat, és csak a nekik megfelelőek közül kell válogatniuk. Az MTSZA a CheckINN platform keretei között számos egyéb szolgáltatást is kínál, illetve fejleszt a turisztikai szektor minőségi megújítása, a modern magyar turizmus megteremtése érdekében.

Az egyszerű, felhasználóbarát és gyors online álláskereső alkalmazás a http://karrier.check-inn.hu címen érhető el.

Földesi László

Fotó: MTSZA