Bár megfontoltan, de lassan megnyílnak a vendéglátóhelyek. Talán hamarább, mint a szállodák, de érzékelhető az, hogy a hosszú bezártság után igénylik az emberek a kellemes beszélgetési, találkozási pontokat és lehetőségeket. Ennek a várakozásnak felel meg a Mystery hotel, amely a tetőn már vendégeket fogad az ott kialakított Sky Garden-ben.

Tordai Péter, a szálloda PR & marketing menedzsere

Tordai Pétertől, a szálloda PR & marketing menedzserétől megtudtuk, ez az első lépés, de a szállásszolgáltatás is elindult már a szállodában. Fenn a tetőteraszon mintegy hatvan férőhely van. A széles ital és koktélkínálathoz könnyebb ételeket párosít az itallap, őstermelőtől vásárolt sajtválogatást, szendvicseket is többek között. Az édességek sorában lesz Rákóczi túrós, Esterházy szelet; a listát a séf állította össze. Jóllehet május 29-én megnyitották a bárt, utána két hétig esett, így igazán most várható az érdeklődés felfutása. Terveznek különböző eseményeket, DJ fellépését, tematikus rendezvények tartását. Teljes mértékben biztosítják a járványügyi előírásokat, az asztalok megfelelő távolságát, a vendégek viszonylagos elkülönítését, a fertőtlenítési lehetőségeket.

A Mystery szálloda vonzó, egyiptomi jegyeket viselő belső terű étterme a rövidesen sorra kerülő megnyitáskor kínálatában fog megújulni. Változik a séf és változik a kínálat koncepciója. Papdi Zsolt tölti be a feladatkört, aki már több neves budapesti szállodában dolgozott.

Hajós Anna