A tajvani China Airlines magyarországi vezérképviselete és a bécsi repülőtér workshop keretében vendégül látta az utazási irodák, valamint a sajtó képviselőit a Kossuth téri Szamos cukrászda különtermében.  Itt értesülhettek az idén 60. születésnapját ünneplő légitársaság újdonságairól, kedvező árairól, szolgáltatásairól. A China Airlines 2020-as terveiben fontos szerepe lesz a Japánban sorra kerülő olimpiai játékoknak; Tajpejen keresztül 13 japán városba juthatnak el gépeikkel mind a sportolók, mind a szurkolók. Az árak kedvezők, és a világ legmodernebb A350-es repülőgépeivel az utazási idő rövid. Bécsi indulással, kitérők nélkül teszik meg a gépek az utat.

A légitársaság 29 ország 156 városába közlekedik. Összes európai járatán a legújabb Airbus 350-900 típusú gépekkel, non-stop téve meg a távolságot Európa és Tajpej között, négy órával megrövidítve az eddigi repülési időt. Ez a géptípus jelenleg a világon a legfejlettebb technikájú, a legenergiatakarékosabb, legkörnyezetkímélőbb és a legcsendesebb. A business osztály helyei ággyá alakíthatók, elszeparálhatók. Bár és könyvek is várják az utast a fedélzeten. A turista osztály üléseinél a derékrész kiemelkedik, ergonomikus tervezés segíti a kényelmes utazást. Tajpejben a business várókban zuhanyozási lehetőséget biztosítanak.

Számos újdonság érinti a magyar piacot is. A turista osztály magasabb alosztályú jegyeinek érvényessége egy évre változott, a feladható poggyász 20 kilogrammról 35-re nőtt. A Premium Business Class neve Business Class lett, a szolgáltatások változatlanok. Rövidesen bevezetik a fizetős ülőhely választási lehetőséget, ami nem elhanyagolható egy Európából Tajvanra történő legalább 11 órás útnál. A magyar utasok körében Tajvanon kívül a legnépszerűbb China Airlines desztináció: Ausztrália, Új-Zéland, Bali, Vietnám, 13 japán város, a Fülöp-szigetek, Mianmar és Kambodzsa. További vonzerő, hogy három hónapot vízummentesen tölthetnek Tajvanon. Az átszállásoknál a várakozási idő alatt ingyenes városnézésen lehet részt venni. Több utas esetén a China Airlines transzfert biztosít Budapest-Bécs között. Mind a business osztályú jegyek, mind a turista osztályúak kedvező árúak. Államközi megállapodás alapján évente 100-100 magyar fiatal utazhat egyéves tartózkodásra, Új-Zélandra és Tajvanra. Dolgozhatnak, tanulhatnak, vagy utazhatnak a speciális Working Holiday vízum birtokában azok, akik a tajvani nemzeti légitársaságot választják.

A Hahn Air kiemelt partnere, marketing képviselete az Aviation Bt. A Sárdi cég munkatársai, Diószegi Ilona és  Dévényi Erzsébet emlékeztetett, hogy a Hahn Air a világ vezető e-ticketing  légitársasága  20 éve kezdte meg a HR okmányokon történő  repülőjegy értékesítést. Napjainkban több mint 359 partnere van öt kontinens 196 országában és 100.100 utazási irodában használják HR szolgáltatásait. A csoporton belül a Hahn Air Lines, mint IATA légitársaság, belföldi, nemzetközi, és charter járatokat üzemeltet. Kis befogadású luxusgépek alkotják a flottáját. Az utasok, függetlenül attól, hogy melyik osztályon repülnek, igénybe vehetik a business várótermeket az érintett repülőtereken. A cég megújult honlapja egyaránt szól a szakmának és az utazóknak.

Kiemelt hangsúlyt fektetnek a nemek közti egyenlőség fejlesztésére, a női vezetők aránya az elérni kívánt 25 százalékot túlszárnyalva, 39 százalékos lett.  Az idei harmadik negyedévben a Hahn Air hét új partnerrel bővítette hálózatát, így tovább duzzadt azon csődbiztos légitársaságok köre, amelyekre dokumentumaikon az utazási irodák jegyet tudnak kiállítani. Köztük van az Air Chatmans, Új-Zéland legnagyobb magán-légitársasága; nyolc helyi állomás mellett elindították első nemzetközi járatukat is Aucklandból Norfolk Izlandra. A dél-koreai Jeju Air fapados légitársaság 15 ázsiai országba, 73 célállomásra repül.

A Hahn Air group a közelmúltban tanácsadó, innovációs központot hozott létre segítve szolgáltatásaival a kis légitársaságokat.

Hajós Anna