Az Aerotel egy új, 82 szobás „terminál szállodát” nyitott a London Heathrow repülőtér 3. termináljának érkezési pontján. A nemzetközi cég anyavállalata már eddig is nyújtott „Plaza Premium Lounge” szolgáltatásokat a 2-es, 3-as, 4-es és az 5-ös terminálon. A most átadott létesítmény érdekessége, hogy nem külön épületben, hanem a 3-as terminálon belül, annak részeként működik, így használatához a tranzitutasoknak nem kell elhagyniuk a repülőteret.

Az Aerotel London Heathrow szálloda a nap 24 órájában 6 órás, 9 órás, 12 órás, vagy egész éjszakás pihenési lehetőséget kínál az utasoknak. A hotelszobákon kívül a vendégek igénybe vehetik a „Library Lounge” elnevezésű közösségi teret is, amely nemcsak különféle ételeket és italokat kínál, hanem újságokat és folyóiratokat, valamint olyan szolgáltatásokat, mint például a wifi vagy a többcsatornás TV.

 

Song Hoi-see, a repülőtéri vendéglátásra szakosodott Plaza Premium Group megalapítója és vezérigazgatója szerint, London Heathrow vezetősége hosszú távú partnernek tekinti vállalatát. Ezt a bizalmat „Plaza Premium Lounge” szolgáltatásaikkal érték el az elmúlt évek során. Az Aerotel London Heathrow szálloda árai 50 angol fonttól kezdődnek. Az Aerotel jelenleg már a világ nyolc nemzetközi repülőterén nyújt vendéglátó és szállodai szolgáltatásokat (Abu Dhabi, Cebu, Guangzhou, Kuala Lumpur, London Heathrow, Muscat, Rio de Janeiro és Szingapúr), s még idén októberben szeretnék felvenni a sorba Peking legújabb repülőterét, a Daxing Airportot is.

 

Földesi László

 

Fotók: Aerotel