A Magyar kereskedelmi és Iparkamara a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével támogatott mesterképzést indít szakács és pincér szakmában a mai kor követelményeinek és a piaci szereplők elvárásainak megfelelően. A támogatás összege 346 100 Ft/fő, a jelentkező által fizetendő önrész bruttó 82 ezer Ft. 

A megújított Pilot program keretében augusztus végén Vállalkozási ismeretek és Pedagógiai ismeretek tananyagrésszel és a kapcsolódó gyakorlatorientált tréninggel kezdődik a képzés. Szeptembertől a szakmai elmélet és gyakorlat kerül sorra, ahol neves szakemberek készítik fel a jelölteket a mestervizsgára. Erre november végén kerül sor. A jelentkezés feltételei: szakirányú szakmai végzettség, valamint igazolt 5 éves szakmai gyakorlat, amelyből az utolsó év összefüggő. A támogatott férőhelyek száma limitált: 10 szakács és 10 pincér. Jelentkezéseket országos szinten fogadnak be. A jelentkezési határidő augusztus 30. 12:00 óra.

A mesterképzésre Budapest belvárosában, jól megközelíthető helyszínén, előre egyeztetett órarend szerint, várhatóan heti két alkalommal kerül sor. 

Felvilágosítás kérhető:

Mezi Melinda MKIK mestervizsga referens 06 20 481 1240 mezi.melinda@mkik.hu

Csomor Marina BKIK mestervizsga titkárságvezető:06 30 245 7484 csomor.marina@bkik.hu