Zanzibár szigete Tanzániában, a kenyai Diani Beach, két óceán találkozása a Dél-afrikai Köztársaságban… Az Utazz Afrikába utazási iroda úticéljai szinte kivétel nélkül rendelkeznek olyan fantasztikus vízparttal, amely tökéletes hely a kikapcsolódásra.

A Dél-afrikai Köztársaság déli partvonalát nyugaton az Atlanti-óceán, keleten az Indiai-óceán mossa. Novemberben Fokvárosba, Afrika legdélibb pontjára szerveznek kiscsoportos utazást, szilveszterkor Diani Beach és Kenya a célpont. Diani Beachet Kenya legszebb partjaként és kiváló üdülőhelyként tartják számon. A közeli Watamu Tengeri Nemzeti Parkban színes korallzátonyok és tengeri teknősök várják a látogatót.

Zanzibár 67 km hosszú és 43 km széles sziget, páratlanul gyönyörű, homokos partjait az Indiai-óceán mossa. Itt a turizmus több évizedes múltra tekint vissza. A Freddy Mercury szülőhazájaként is ismert sziget az európai utazók körében kedvelt desztináció. Vízi sportokra, mélytengeri halászatra, búvárkodásra egyaránt alkalmas több kisebb, kevéssé ismert szigetével együtt.

Aki többet szeretne megtudni Afrikáról és szívesen találkozna a kontinenst jól ismerő szakemberekkel, az Irány Afrika esteken sok mindent megtudhat Júliusban az InToto Budapest Klubban (1076 Budapest, Nyár u. 20.) két alkalommal várják az érdeklődőket. Július 10-én dr. Lassányi Gábor Algériáról és Szudánról, július 25-én Szilasi Ildikó és Gyurácz Andrea Szenegálról és a Dél-afrikai Köztársaságról tart képvetítéses élménybeszámolót és tájékoztatót.

InToto Klub – afrikai hangulatban Afrikáról

A rendezvény ingyenes, a részvételi szándékot e-mailben kell jelezni: info@utazzafrikaba.hu

(mm)