Nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget kínál a Kaposvártól 20 kilométerre fekvő, autóval könnyedén megközelíthető  Zselicvölgy igazi gyöngyszeme, a Somogy megyei Hajmáshoz tartozó Zselicvölgy Szabadidőfarm. A hatalmas, gyönyörűen gondozott és karbantartott területen mindenki megtalálhatja a számára ideális kikapcsolódási lehetőséget. Alkalmas családi pihenésre, baráti társaságok számára, valamint munkahelyi csapatépítésre céljára egyaránt. 2018-ban elnyerték az Év Szállása díj szakmai 1-3 csillagos szálloda kategóriájának első helyét.

Tervezhetünk egy- illetve többnapos programot, hiszen az apartmanokban igényes szálláslehetőség vehető igénybe.

A sportolni- és játszani vágyóknak többek között teniszcsarnok, kültéri füves futballpálya, bowlingozási lehetőség, billiárd és különböző játékgépek állnak rendelkezésre. Lehetőség van szauna, jakuzzi és medence használatára is. 

A halastó nyugalma és rendezettsége teljes kikapcsolódást biztosít, és esküvők kedvelt helyszíne is egyben. Az étterem igazán finom ételekkel várja az ide érkezőket. A Zselicvölgyben működő gazdaság (állattenyésztés, szőlő- és gyümölcstermesztés) biztosítja az ételek többségének alapanyagát, és ezáltal kiváló minőséget garantál. 

A hely minden szempontból családbarát, például miközben a felnőttek a borkupolában vesznek részt a hangulatos borkóstolón, a kisgyermekek jól felszerelt játszószobában, biztonságosan tölthetik el az időt. 

Érdemes kipróbálni, hiszen Zselicvölgyben minden évszakban adott a lehetőség az igazi pihenéshez, feltöltődéshez. http://zselicvolgy.hu

Kép és szöveg: Vörös Veronika