A jubileumi 10. Konyhakiállításon olyan világszínvonalú újdonságokkal, ötletekkel, termékekkel és megoldásokkal találkozhat az érdeklődő, melyekkel korábban még soha.

A szakma hazai képviselői itt mutatják be először legújabb bútoraikat, kis- és nagygép újdonságaikat, eszközeiket a nagyközönség számára. Sütés olaj nélkül, forró levegővel, betonmosogató és munkapult alá rejtett indukciós főzőlap, távolról vezérelhető intelligens konyhai nagygépek és beépített húsérlelő hűtőszekrény – ezeket mind meg lehet szemlélni a Budapest Arénában, március 1-3. között megrendezésre kerülő kiállításon, valamint a sztárvendégek, gasztro bloggerek, sztárséfek jóvoltából többféle izgalmas gasztro kalandban lehet része az oda látogatónak.

Bernáth József séf, a Konyhafőnök egykori sztárja háromnapos főzőshow keretében készít ínycsiklandó ételkülönlegességeket, Jancsa Jani, a Street Kitchen burgerszakértője pedig elkészíti a világ legszaftosabb mangalicaburgerét.

A klasszikus konyha csillaga leáldozott, a főzés helyszíne valódi társasági zónává alakult, ahol öröm időt eltölteni. Az idei év egyik legmarkánsabb trendjeként szinte eltűnik a konyhabútorok felső szekrénysora, helyette festett falak, egyedi tapéták és burkolólapok jönnek a franciásan magas hátfal panelek fölé, falilámpákkal, és nyitott réz, üveg, kő vagy akár tömör fa polcokkal. A járólap mintája karakteres, a munkafelületek változatosak, családi fotók, képek, utazásból hozott csecsebecsék formálják a teret, a székek merész kárpitokat kapnak. A színes konyhabútorok továbbra is hódítanak, az unalmas mosogatók helyett berobbannak a réz, a márvány és a beton medencék, a tavalyi rose gold egyeduralom után pedig idén az sem baj, ha különböző fémek kerülnek egymás mellé.

A Konyhakiállítás érdekes és színes vasárnapi program lesz minden bizonnyal az egész családnak

Somszegi Bea